Σιγουριά και ασφάλεια με θωρακισμένες πόρτες

sites-alouminiou
Σίτες αλουμινίου για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι
January 30, 2017
thorakismenes-portes

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, το να αισθανόμαστε ασφαλείς μέσα στον χώρο μας είναι ίσως μια από τις σημαντικότερες αξίες. Ασφάλεια σημαίνει ησυχία, ασφάλεια σημαίνει ενασχόληση με πράγματα που μας ευχαριστούν, ασφάλεια σημαίνει δημιουργικός χρόνος με την οικογένεια μας.
Σίγουρα υπάρχουν φτηνές πρόσθετες λύσεις για τον χώρο μας οι οποίες μας κάνουν να νιώθουμε λίγο πιο ασφαλείς αλλά όχι τελείως σίγουροι.

Για αυτό το λόγο είναι ίσως καλύτερα να κοιτάξουμε μια πιο ριζική λύση χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα ξεφύγουμε οικονομικά.

Η επιλογή και η αγορά μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας είναι ίσως ένας χαώδης τομέας στον οποίο οι περισσότεροι ψάχνουν αρκετό καιρό μέχρι να καταλήξουν σε κάποιο προϊόν. Και πολλές φορές η τελική επιλογή τους δεν τους ευχαριστεί.
Συνήθως όταν λέμε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας πάει το μυαλό μας στις κλασσικές βαριές ξύλινες πόρτες τις οποίες τοποθετούμε στις εισόδους των διαμερισμάτων μας και καταλήγουμε πάντα να δώσουμε ένα σωρό χρήματα για κάτι το οποίο είναι ανώτερο από αυτό που φανταζόμασταν και πολλές φορές ακριβότερο από αυτό που χρειαζόμαστε πραγματικά.

Ο συγκεκριμένος τομέας της αγοράς περιλαμβάνει πολλά παρακλάδια, πολλά διαφορετικά υλικά και πολλούς διαφορετικούς τρόπους εφαρμογής. Πόρτες για κάθε γούστο , με επενδύσεις ξύλου laminate η mdf , με γυάλινη επένδυση , πόρτες αλουμινίου η αξονικές . Σίγουρα πολλοί από αυτούς τους όρους είναι άγνωστοι στους περισσότερους.
Σημαντικό είναι να γνωρίζουμε όλοι πως δεν μπορούμε να τοποθετήσουμε πόρτα η οποία περιέχει το υλικό του ξύλου εξωτερικά σε σημεία τα οποία έρχονται αντιμέτωπα με τις καιρικές συνθήκες. Για παράδειγμα σε εισόδους πολυκατοικιών. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι πόρτες αλουμινίου είναι ίσως η καταλληλότερη λύση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ποικιλία κάθε ξεχωριστής από τις ανωτέρω κατηγορίες είναι τεράστια μιας και περιλαμβάνει δεκάδες διαφορετικά σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε , ένα υλικό η συνδυασμό υλικών και σίγουρα αρκετές οικονομικές προτάσεις αλλά και αρκετές ακριβότερες για όσους ψάχνουν το καλύτερο χωρίς να δίνουν σημασία στο κόστος.

Από κει και πέρα υπάρχουν πρόσθετες λύσεις για μεγαλύτερη ασφάλεια όπως οι διαφορετικές κλειδαριές με κλειδιά τα οποία δεν αντιγράφονται και που είναι ίσως μια σίγουρη και ασφαλής λύση και την προτείνουν αρκετοί. Φυσικά στην παραπάνω επιλογή θα πρέπει να προστεθεί και η καλαισθησία η οποία δεν θα μειώσει τον παράγοντα ασφάλεια. Οι λαβές εσωτερικές η εξωτερικές και διάφορα πρόσθετα στοιχεία που μπαίνουν στις θωρακισμένες πόρτες είναι σίγουρα κάτι που προτιμούν αρκετοί.

Σίγουρα ένας καλός επαγγελματίας ο οποίος δεν μένει μόνο στην πώληση αλλά διακατέχεται και από έναν σεβασμό σε αυτό που κάνει θα σας δώσει αρκετές προτάσεις και θα σας δείξει δεκάδες σχέδια , χρώματα , υλικά τα οποία θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε κάποια επιλογή.

Θωρακισμένες πόρτες και τιμές ποικίλουν ανάλογα με το τι θα επιλέξετε, πάντα ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας και την κατάλληλη καθοδήγηση των ειδικών θα καταλήξετε σε αυτό που πραγματικά αναζητάτε