Φωτιστικά κρεβατοκάμαρας σε νέα διάταξη.

perivallon-auto
Αυτοκίνητο και περιβάλλον
December 24, 2016
bed-room-fotistika

Ξεκινήσατε να κάνετε κάποια ανακαίνιση στην κρεβατοκάμαρα σας και χρειάζεστε μια πιο λαμπερή και φωτεινή εκδοχή της..? Τότε η αλλαγή στα φωτιστικά σας είναι αυτό που χρειάζεστε, εύκολα και γρήγορα και πάνω από όλα οικονομικά. Ας δούμε μερικές λύσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε στην διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας σας και την κατάλληλη τοποθέτηση των φωτιστικών σας.

Αν είστε άτομα τα οποία τους αρέσει μια πιο κλασική εκδοχή του φωτισμού όπως φωτιστικά δεξιά και αριστερά επάνω στα κομοδίνα σας και βαρύγδουπα κρεμαστά φωτιστικά τότε αυτά πρέπει να τα αφήσετε πίσω σας καθώς η νέα εποχή στην διακόσμηση δωματίων θέλει τα φωτιστικά να είναι κρεμαστά αλλά και πολύχρωμα.

Αφού έχετε αποφασίσει για την ριζική αλλαγή διακόσμησης του δωματίου σας μια μοντέρνα και έξυπνη λύση είναι να κρεμάσετε δεξιά και αριστερά της κρεβατοκάμαρας σας από ένα φωτιστικό το οποίο θα λειτουργεί σαν φωτιστικό κομοδίνου, αλλά θα είναι και ανεξάρτητα από το κεντρικό φωτιστικό του δωματίου. Ανάλογα βέβαια με τον χρωματισμό στους τοίχους σας θα πρέπει να επιλέξετε και τα φωτιστικά σας, εάν διαθέτετε ανοιχτόχρωμους τοίχους τότε η επιλογή στα χρώματα των καπέλων των φωτιστικών σας θα πρέπει να είναι έντονα ώστε να έρχονται σε αντίθεση με τον τοίχο. Το εντελώς αντίθετο θα συμβεί εάν έχετε σκουρόχρωμους τοίχους όπου εκεί τα ανοιχτόχρωμα καπέλα στα φωτιστικά σας θα είναι η μοναδική σας επιλογή.

side-by-side

 

Σχεδόν με την ίδια λογική και η επόμενη πρόταση διακόσμησης που θέλει τα κρεμαστά φωτιστικα μόνο από την μια πλευρά της κρεβατοκάμαρας σας, αυτή η όψη διακόσμησης είναι ότι πιο must κυκλοφορεί , όπου μόνο από την μια πλευρά υπάρχουν παραπάνω από δυο τρία φωτιστικά σε διαφορετικό μέγεθος αλλά και διαφορετικές αποχρώσεις αλλά και σε άνιση διάταξη, πάνω από ένα κομοδίνο ή πάνω από το γραφείο θα καταφέρετε μια εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα που δεν θα βαρεθείτε ποτέ.

 

geometrical-glo

 

Αν θέλετε να πετύχετε μια διακοσμητική αρμονία που να συνδυάζει αντικείμενα στο χώρο του δωματίου φροντίστε να συνδυάσετε τα χρώματα στα φωτιστικά σας με τα μαξιλάρια του κρεβατιού σας ή προτιμήστε ζωγραφικούς πίνακες με ίδιες αποχρώσεις, με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να αναδείξετε τα φωτιστικά σας εύκολα και γρήγορα. Προσέξτε όμως στην περίπτωση που τα φωτιστικά σας έχουν έντονες αποχρώσεις προτιμήστε το υπόλοιπο δωμάτιο να έχει πιο μίνιμαλ χρώματα ώστε να αποφύγετε το υπερβολικό.

one-side
Τέλος θα μιλήσουμε για τα φωτιστικά πασπαρτού τα οποία ανάλογα με την διαφορετική εποχή του χρόνου αλλάζουν..! Πως να το επιτύχετε αυτό.? Πολύ απλά… έξυπνα, γρήγορα και οικονομικά, αν διαθέτετε φωτιστικά τα οποία τα καπέλα τους είναι χάρτινα ή και ακόμα καλύτερα υφασμάτινα, τότε θα καταφέρετε να δημιουργείτε κάθε εποχή και κάτι καινούριο, μπορείτε να ντύνετε ή και να τα αλλάζετε με διαφορετικά χρώματα, που να εκφράζουν την εποχή. Θα καταφέρετε να αισθανθείτε την αίσθηση της ανανέωσης με απλά βήματα κάθε φορά. Βέβαια αν δεν είστε από αυτούς που θα κάτσουν να αλλάζουν τα καπέλα στα φωτιστικά τους για να αλλάξουν την διάθεση στο δωμάτιο τους, τότε μια εύκολη λύση είναι να αφαιρέσετε τελείως τα καπέλα από τα φωτιστικά σας, με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε αυτό που λένε βιομηχανική διακόσμηση η οποία φέτος είναι από τις πρώτες στις επιλογές των διακοσμητών.