Ρόπτρα εξώπορτας

xyma-arwmaa-1
Χύμα αρώματα και Tips διάρκειας..!
November 21, 2016
sdsda
Μόνωση και περιβάλλον
December 24, 2016
roptra

Ρόπτρα εξώπορτας

Από την αρχαιότητα τα ρόπτρα στις πόρτες προσδίδουν ένα χαρακτήρα αρχοντικό και κλασικό. Κάποτε ήταν το κουδούνι του σπιτιού, με την πρόοδο της τεχνολογίας η χρήση του έτεινε να αντικατασταθεί από το ηλεκτρικό κουδούνι όμως ακόμα το ρόπτρο είναι μία λεπτομέρεια που υπάρχει το ίδιο αισθητικά ζωντανή. Τα περισσότερα σπίτι νεοκλασικού τύπου διαθέτουν στην πόρτα τους ένα ρόπτρο, επίσης σε πολλά νησιά, οι πόρτες είναι ακόμα στολισμένες με κάτι τέτοιο.
Όσο κι αν μοιάζει είδος πολυτελείας ή μη χρηστικό στις μέρες μας, τα ρόπτρα πάντα προσέφεραν και να συνεχίζουν να προσφέρουν ένα τόνο πολυτέλειας που κάθε σπίτι έχει ανάγκη. Ακόμα και μοντέρνο να είναι το σπίτι σας, η εταιρεία μας μπορεί να σας εξασφαλίσει το κατάλληλο ρόπτρο, αν επιλέξετε να κοσμήσετε την πόρτα σας.
Με πολύ χαμηλές τιμές ανά τεμάχιο, η μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το κατάλληλο για την δική σας εξώπορτα.
Ανάλογα με την βάση που θέλετε να έχει το ρόπτρο επάνω στην πόρτα σας, οι διάφορες κατασκευαστικές εταιρείες προσφέρουν μοντέλα με κυκλική, τετράγωνη ή βάση σε σχήμα ρόμβου. Μετά είναι στην δική σας ευχέρεια να επιλέξετε το σχέδιο το οποίο θα στηρίζεται στη βάση αυτή. ¨Ένας κύκλος ή ένα απλό ημικύκλιο, ένα περίτεχνό ή ένα πιο απλό σχέδιο, ακόμα και χεράκι ακριβώς όπως εκείνα που υπήρχαν σε όλα τα σπίτια κάποτε.
Υπάρχουν ρόπτρα πόρτα Ζωγωμέταλ, Conset, Convex, σε Φυσικό σίδηρο ή Roline για να επιλέξετε εσείς ποιο ταιριάζει στην πόρτα της εισόδου ή την πόρτα του κήπου σας.
Για τους λάτρεις του ιδιαίτερου υπάρχει μια σειρά από ρόπτρα σε κρεμ πατίνα και αποχρώσεις του χαλκού και του χρυσού ή μαύρη πατίνα ασημί και νίκελ αντικέ.
Επίσης για εκείνους που είναι πιστοί στην ιστορία, τους πιο παραδοσιακούς και εκείνους που δεν θέλουν να ξεφύγουν από τις γνώριμες απεικονίσεις, δηλαδή κάποιο χέρι ή την κεφαλή ενός λιονταριού, στο κατάστημά μας θα βρουν αυτό που επιθυμούν. Υπάρχει συγκεκριμένη σειρά η οποία διατίθεται σε 3 διαφορετικά χρώματα, χρυσό, χρώμιο και μπρονζέ, και μάλιστα σε πολύ χαμηλές τιμές.
Με ένα τηλεφώνημα τα προϊόντα που επιλέξατε φτάνουν γρήγορα και με ασφάλεια στην πόρτα σας. Επωφεληθείτε από τις προνομιακές μας τιμές και με αγορές σε πόμολα άνω των 100 ευρώ, εξασφαλίστε δωρεάν τα μεταφορικά σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

 

Διαβάστε εδώ για ρολλερ σκίασης, στόρια στο homepraktika.