Πώς να αποκτήσει η κρεβατοκάμαρά σας προσωπικότητα

ballon-fire
Προσοχή με τα πυροτεχνήματα – Μακριά από παιδιά
December 24, 2016
perivallon-auto
Αυτοκίνητο και περιβάλλον
December 24, 2016
krevatakamares

Πώς να αποκτήσει η κρεβατοκάμαρά σας προσωπικότητα

Σίγουρα έχετε ακούσει κάποιο διακοσμητή, κάπου σε μια εκπομπή σε ένα άρθρο, να μιλάει για την προσωπικότητα ενός χώρου. Εκείνη την ώρα καταλαβαίνετε τι εννοεί αλλά μετά, άμα κάτσετε και το σκεφτείτε, αναρωτιέστε πώς μπορεί να γίνει αυτό ή τι στην πραγματικότητα είναι. Λοιπόν, η προσωπικότητα του χώρου είναι αυτό ακριβώς που λέει η λέξη. Κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χώρου που τον κάνουν να είναι μοναδικός, όπως στους ανθρώπους. Όταν όμως μιλάμε για το χώρο σου, τότε αυτός αντανακλά τη δική σου προσωπικότητα, ακόμα και αν είναι σχεδιασμένος από κάποιον άλλο για σένα. Άμα αυτός ο κάποιος δεν σε ξέρει πάρα πολύ καλά δεν θα είναι δυνατόν να μην χρειάζεται κάποια αλλαγή αργότερα έτσι ώστε να είναι τελικά ο δικός σου χώρος, να είναι εσύ. Η καλύτερη λύση είναι να διακοσμήσεις μόνος σου το χώρο σου και εδώ ακολουθούν κάποιες συμβουλές για το πώς να το κάνεις σωστά και με προσωπικότητα.
Για τους εραστές της κομψότητας, προτιμήστε ανοιχτόχρωμα χρώματα στους τοίχους με χρυσές λεπτομέρειες, κατα προτίμηση έναν χρυσό πολυέλαιο ή ένα μεγάλο βιντάζ καθρέφτη με χρυσή κορνίζα. Θα δώσει άλλον αέρα στην κρεβατοκάμαρά σας, ειδικά σε συνδυασμό με ένα διπλό κρεβάτι με υφασμάτινες λεπτομέρειες. Επίσης μπορείτε να πειραματιστείτε με τη γούνα, πάνω σε μία πολυθρόνα στην γωνία του δωματίου ή ενα γούνινο μαξιλαράκι στο κρεβάτι.
Για τους εναλλακτικούς, μια πολύ συνηθισμένη πλέον πατέντα είναι αυτή της παλέτας. Πραγματικά μπορείτε να φτιάξετε τα πάντα με τις παλέτες, δοκιμάστε ένα ξύλινο κρεβάτι με οτι χρώμα θέλετε στους τοίχους. Ίσως μία βιβλιοθήκη και ενα φυτό. Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι πολύ σίγουρη για τη συγκεκριμένη κατηγορία.
Για τους αναποφάσιστους, μπορείτε να συνδιάσετε τα στυλ. Είναι δύσκολο άλλα όχι ακατόρθωτο. Δοκιμάστε ένα μεταλλικό κρεβάτι, με μία κλασσική δερμάτινη πολυθρόνα και ένα σκούρο χρώμα στους τοίχους.
Για τους κλασικους, μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα θα δημιουργηθεί με μια ταπετσαρία μπαρόκ με ένα κρεβάτι με βαρύ κεφαλάρι ή υφασμάτινο και γενικά λίγο ιδιαίτερο. Μία πολυθρόνα με μπράτσα ίσως και δερμάτινη και όπως και δήποτε από ένα κομοδίνο σε κάθε μεριά του κρεβατιού. Ένας πολυέλαιος, καλό θα ήταν, σχετικά μεγάλος.
Για όλους, άμα έχετε μικρή κρεβατοκάμαρα μην το δείτε σαν εμπόδιο αλλά σαν μια λεπτομέρεια το κλειδί είναι να ξέρετε πώς να βάλετε τα έπιπλα έτσι ώστε να μην δείχνει το δωμάτιο πολύ γεμάτο. Έτσι μπορεί να είναι δυνατό να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο σετ κρεβατοκάμαρας με χώρο για ένα καθιστικό, ακόμα και ένα γραφείο. Μην ξεχνάτε όμως ότι το παν είναι να νιώθετε άνετα στον χώρο σας και να μπορείτε να χαλαρώσετε άμεσα μετά από μια κουραστική μέρα.

Άρθρο by  www.epiplagand.gr