Χύμα αρώματα και Tips διάρκειας..!

krevatokamares
Κάντε την σωστή επιλογή της κρεβατοκάμαρας.
November 21, 2016
xyma-arwmaa-1

Χύμα αρώματα και διάρκεια..! Βασικό ερώτημα που οι πιο πολλοί από εμάς έχουν αναρωτηθεί, μια εντύπωση όμως που επικρατεί σχετικά με τα χύμα αρώματα και με τα κανονικά αρώματα είναι πως ότι είναι καλό είναι και ακριβό, και πως το κανονικό επώνυμο άρωμα έχει και μεγαλύτερη διάρκεια. Εδώ μάλλον κάνουν λάθος, τα χύμα αρώματα μπορεί να είναι οικονομικά αλλά είναι εξίσου ποιοτικά με τα επώνυμα, σχετικά όμως με το ερώτημα πως γίνεται να έχουμε διάρκεια στο άρωμα μας το κλειδί είναι κατά πόσο κάνουμε τα σωστά βήματα κατά την εφαρμογή του αρώματος μας.

Ας δούμε μερικές συμβουλές για το πως μπορούμε το χύμα άρωμά μας να του ενυσχίσουμε την διάρκεια. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι πιο πολλοί δεν γνωρίζουν την ορθή χρήση των αρωμάτων και υποπίπτουν σε παραπτώματα που θα αναφέρουμε παρακάτω.

Ας ξεκινήσουμε με το κλασικό λάθος που όλοι σχεδόν κάνουμε, ΜΗΝ τρίβεις το άρωμα σου όταν το ψεκάζεις στους καρπούς σου ή και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο, παραδεχτείτε το και εσείς το κάνετε, για να καταλάβετε όμως για πιο λόγο να μην το κάνετε ας εξηγήσουμε παρακάτω το γιατί, όσοι λοιπόν γνωρίζουν και έχουν διαβάσει λίγο παραπάνω σχετικά με τα αρώματα, θα ξέρουν ότι τα αρώματα χωρίζονται σε κάποιες νότες, οι οποίες είναι οι  εξής : νότες κορυφής, νότες καρδιάς και νότες βάσης, οι κάθε μια από αυτές έχουν ένα ξεχωριστό ρόλο. Όπως: οι νότες κορυφής είναι αυτές που δίνουν μια πρώτη εντύπωση του αρώματος αλλά αμέσως μετά χάνονται, στην συνέχεια δίνουν την θέση τους στις νότες βάσης, οι οποίες είναι υπεύθυνες για την διάρκεια του αρώματος. Πως συνδυάζονται όμως αυτές οι νότες με το τρίψιμο των καρπών μας? Πάρα πολύ εύκολα αν κάποιος αναλογιστεί πως όταν τρίβουμε το άρωμα μας ταυτοχρόνως καταφέρνουμε να ανακατέψουμε όλες αυτές τις νότες με τα έλαια της επιδερμίδας μας, άρα μπορείτε να καταλάβετε πως αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αλλοιώνομαι το άρωμα μας και να μειώνουμε την διάρκεια του.

Δεύτερο ερώτημα που όλοι μας αναρωτιόμαστε, παίζει ρόλο το σημείο που ψεκάζουμε το άρωμα μας? Σαφώς και παίζει ρόλο, για περισσότερη διάρκεια επέλεξε σημεία τα οποία εκεί χτυπούν οι παλμοί μας, αυτά τα σημεία έχουν την ιδιαιτερότητα να αναδύουν το άρωμα μας διότι τα αγγεία σε εκείνα τα σημεία είναι πιο κοντά στην επιδερμίδα μας, εκτός βέβαια από αυτό τον λόγο τα σημεία αυτά είναι κατάλληλα γιατί η θερμοκρασία του σώματος μας είναι σε υψηλότερα επίπεδα από τα υπόλοιπα, προτίμησε σημεία όπως τους καρπούς, πίσω από τα αυτιά αλλά και στην βάση του λαιμού.

 

Ας συνεχίσουμε με τα λάθη μας, χύμα αρώματα ή επώνυμα αρώματα ότι και να είναι αυτά αν τα τοποθετήσουμε στο μπάνιο μας καλύτερα να τα διαγράψουμε μετά, το μπάνιο μας είναι ο χειρότερος εχθρός του αρώματος μας, λόγο του ότι η υγρασία στο μπάνιο μας και η ζέστη είναι πολύ αυξημένη έχει ως αποτέλεσμα να αλλοιώσει την μυρωδιά του και την διάρκεια του, για αυτό την επόμενη φορά ξανά σκεφτείτε το αν θα τοποθετήσετε το άρωμα σας στο μπάνιο.

Συμβουλή σημαντική για εσάς που σας αρέσουν κρέμες σώματος, βάλτε στο σώμα σας ενυδατική κρέμα πριν κάνετε εφαρμογή του αρώματος σας, έτσι ώστε να ενυδατώσετε το δέρμα σας και να καταφέρετε καλύτερη διείσδυση του αρώματος, αν όμως δεν είστε φαν της ενυδατικής κρέμας ένα ντους θα σας βοηθήσει να ανοίξουν οι πόροι του δέρματος σας και θα καταφέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βέβαια πολλές γυναίκες έχουν βρει και άλλα κόλπα τα οποία τους βοηθούν να έχουν διάρκεια στο άρωμα τους, εύκολα και γρήγορα, χωρίς να κάνουν σχεδόν τίποτα από τα παραπάνω, αυτή η λύση είναι “ψακάζω τα μαλλιά μου” και στην πρώτη απότομη αλλαγή κίνησης των μαλλιών μου το άρωμα μου μπορεί να το μυρίσει και ο απέναντι..! ΛΑΘΟΣ, αν ήξεραν ότι η εφαρμογή του αρώματος τους είτε είναι χύμα είτε είναι επώνυμο τους ξηραίνει τα  μαλλιά δεν θα το ξανά έκαναν, διότι σχεδόν όλα τα αρώματα περιέχουν αλκοόλ και δεν είναι ότι πιο φιλικό για τα μαλλιά τους.

 

Βλέπουμε πως τα χύμα αρώματα ή τα επώνυμα αρώματα χρειάζονται κάποιες πιο συγκεκριμένες εφαρμογές για να έχουν αποτέλεσμα. Χύμα αρώματα είναι αυτά που μπορούν να συνδυάσουν το οικονομικό και το ποιοτικό αρκεί να ξέρεις να κάνεις σωστές κινήσεις οι οποίες θα τα βοηθήσουν να βγάλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς.